Kanada Turist Vizesi


KANADA VİZESİ KANADA DİL EĞİTİMİ KANADA DİL OKULLARI

 

Kanada turist vizesi süresi pasaportunuza paralel olarak verilmektedir. Yani : Pasaportunuzun 5 yıllık süresi kaldıysa alacağınız vize süresi 5 yıl olacaktır.

 Kanada devleti Kanada turist  vizesini genellikle çok girişli vemektedir. Vize değerlendirmeniz tamamen evraklarınıza göre şekillenecektir. Konsolosluk yüz yüze görüşme gerçekleştirmemektedir. Merkezimiz , gerekli belgelerin çevirilerini gerçekleştirmektedir. Bu çevirinin en büyük nedeni : Vize başvurunuzun daha kaliteli olması , haliyle onay şansının artmasıdır. Gerek deneyimlerimiz , gerekse bildiklerimiz doğrultusunda şunu söyleyebiliriz : Özenli ve dikkatli yapılmış başvuru bir adım öndedir.

 Kanada turist vizesi başvurularındaki bir diğer önemli faktör zamandır. Gerek sizin zamanınız , gerekse seyahat edeceğiniz tarih önem arz etmektedir. Vize başvurularınızı minumum bir ay öncesinden gerçekleştirmelisiniz. Her ne kadar diğer ülkelere oranla çok daha kısa sürede sonuçlansada , planlı haraket etmekte fayda var.

Kanada Dil Okullarına Giderken Turist Vizesiyle Gidilir Mi ?

 Buradaki belirleyici faktör eğitim alacağınız süredir. Kanada konsolosluğu 6 aydan daha kısa süreli eğitim programlarımda Kanada turist vizesini vermektedir. 6 ay veya 6 aydan daha uzun süreli eğitimlerde Kanada öğrenci vizesini almaya hak kazanabilirsiniz.

Kanada Turist Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Kanada Konsolosluğu – Şirket Sahipleri, Kanada Turist Vizesi İçin İstenen Evraklar

1. Vize Başvuru formu
2. Pasaport
3. Dört adet biometrik fotoğraf (35x45mm)
4. Vize talep dilekçesi
5. İmza Sirküleri fotokopisi
6. Vergi Levhası fotokopisi
7. Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi
8. Faaliyet belgesi aslı
9. Maddi durumunu gösterir belgeler
10. Evli çiftler için evlilik cüzdanı fotokopisi
11. Davetiye
12. T.C Kimlik fotokopisi
13. Otel rezervasyonu
14. Uçak bileti
15. Seyahat sağlık sigortası


Kanada Konsolosluğu – SSK’lılar, Kanada Vizesi İçin İstenen Evraklar

1. Vize Başvuru formu
2. Pasaport
3. Dört adet biometrik fotoğraf(35x45mm)
4. Vize talep dilekçesi
5. Vergi levhası
6. Ticari sicil gazetesi
7. İmza Sirküleri fotokopisi
8. Faaliyet belgesi aslı
9. İşe Giriş Bildirgesi
10. Maaş bordrosu
11. SSK Hizmet Dökümü
12. Maddi durumunu gösteriri belgeler
13. T.C Kimlik fotokopisi
14. Otel rezervasyonu
15. Uçak bileti
16. Seyahat sağlık sigortası


Kanada Konsolosluğu – Avukat-Doktor-Eczacı-Diş Hekimi-Mühendisler, Kanada Turist Vizesi İçin İstenen Evraklar

1. Vize Başvuru formu
2. Pasaport
3. Dört adet biometrik fotoğraf
4. Evli çiftler için evlilik cüzdanı fotokopisi
5. T.C Kimlik fotokopisi
6. Otel rezervasyonu
7. Uçak bileti
8. Seyahat sağlık sigortası

İşveren ise;
a. Vize talep dilekçesi
b. Bağlı bulunduğu odadan alınmış faaliyet belgesi orijinali
c. Vergi levhası fotokopisi
d. Meslek kartı fotokopisi
e. Maddi durumunu gösteren belgeler
f. Davetiye orjinali ve fotokopisi

SSK ya bağlı ise;
a. Vize talep dilekçesi
b. İmza Sirküleri fotokopisi
c. Vergi levhası fotokopisi
d. Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi
e. Bağlı bulunduğu odadan alınmış faaliyet belgesi orjinali
f. Meslek kimlik kartı fotokopisi
g. İşe giriş bildirgesi
h. Maaş bordrosu
i. SSK Hizmet Dökümü

Devlet memuru ise;
a. Dekanlıktan veya bağlı bulunduğu devlet kurumundan alınmış ıslak imzalı ve kaşeli görev belgesi ve izin kağıdı
b. Maaş bordrosu
c. Meslek Kimlik kartı fotokopisi

Kanada Konsolosluğu – Devlet dairesi çalışanları, Kanada Turist Vizesi İçin İstenen Evraklar

1. Vize Başvuru formu
2. Pasaport
3. Dört adet vesikalık fotoğraf
4. Vize talep dilekçesi
5. Faaliyet belgesi orjinali
6. Vergi levhası fotokopisi
7. İmza Sirküleri fotokopisi
8. Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi
9. İşe giriş bildirgesi
10. SSK Prim ödentisi
11. Maddi durumunu gösteren belgeler
12. Maaş bordrosu
13. Evli çiftler için evlilik cüzdanı fotokopisi
14. Davetiye
15. T.C Kimlik fotokopisi
16. Otel rezervasyonu
17. Uçak bileti
18. Seyahat sağlık sigortası

Kanada Konsolosluğu – Emekliler, Kanada Turist Vizesi İçin İstenen Evraklar

1. Vize Başvuru formu
2. Pasaport
3. Dört adet biometrik fotoğraf(35x45mm)
4. Vize talep dilekçesi
5. Emekli Cüzdan Fotokopisi
6. Emeklilik maaşı alındığı hesap cüzdanı fotokopisi
7. Maddi durumunu gösteren belgeler
8. T.C kimlik fotokopisi
9. Otel rezervasyonu
10. Uçak bileti
11. Seyahat sağlık sigortası


Kanada Konsolosluğu – Ev hanımları, Kanada Turist Vizesi İçin İstenen Evraklar

1. Vize Başvuru formu
2. Pasaport
3. Dört adet biometrik fotoğraf(35x45mm)
4. Vize talep dilekçesi
5. Maddi durumunu gösteren belgeler
6. Eşine ait evraklar
7. Evli olanlar için evlilik cüzdanı ve fotokopisi
8. T.C  Kimlik Fotokopisi
9. Otel rezervasyonu
10. Uçak bileti
11. Seyahat sağlık sigortası

Kanada Konsolosluğu – Öğrenciler, Kanada Turist Vizesi İçin istenen Evraklar

1. Vize Başvuru formu
2. Pasaport
3. Dört adet biometrik fotoğraf
4. Öğrenci belgesi aslı
5. Ailesine ait belgeler
6. 18 yaşından küçükler için anne ve babadan noter onaylı muvafakat name
7. T.C kimlik fotokopisi
8. Vukuatlı nüfus kayıt örneği
9. Otel rezervasyonu
10. Uçak bileti
11. Seyahat sağlık sigortası